Olcsóbban kínálja a BMW két villanyautóját is

Több villanyautót szeretne eladni a BMW, ezért olcsóbbá tettek két modellt is

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A nyári promóció keretében az iX1-et, és az iX-et is olcsóbban kínálja a BMW, ezzel azt remélve, minél többen vesznek villany BMW-t.

A bajor márka már rohamtempóban dobja piacra villanyautóit, hiszen 2030-ra a vállalat célkitűzése, hogy az értékesített modellek legalább felét villany hajtáslánccal szerelt autó adja. A magyar képviselet idén értékesített autóinak tizenhárom százalékát már az elektromos autók tették ki, ez pedig nem sokkal marad el a márka által kitűzött 15 százalékos céltól a globális piacra vetítve.
Hirdetés
Hazánkban az első félévben a 400 eladott BMW villanyautó nagy részét a zászlóshajónak számító iX adta, hiszen 116 fogyott belőle. Az iX3-ból 95-öt értékesítettek itthon, az i4-ből 77 fogyott, de az iX1-ből is eladtak 39-et. A BMW a trendek alapján a népszerűbb autók közül kettőt is kedvezőbb áron kínál a nyári akció keretein belül. A július 1-től leadott, és december 31. előtti szállítási határidővel visszaigazolt BMW iX1-es 20 990 000 forinttól, míg az iX-es modell 26 990 000 forinttól vihető haza a nyári promóció keretein belül. Ezek ráadásul nem alapfelszereltségű modellek, hiszen az említett árak már tartalmazzák a Sport csomagot, a metálfényezést, illetve a 22 kilowattos AC töltőt is. Emellett 1 évig havidíjmentesen használhatják a BMW Charging töltőket a vásárlók.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?