Elkészült a BMW X6 M AC Schnitzer változata

Tovább morcosította és izmosította a BMW X6 M-et az AC Schnitzer

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Nem mintha nem lenne elegendő az X6 M gyári 575 lóereje, a német tuningcég erre dobott rá még egy lapáttal. A végeredmény 650 lóerő és egy agresszívabb megjelenés lett.


A bajorok szabadidő-autójának csúcsváltozata alapesetben is kellő feltűnést kelt az utcán. A tesztnapokon tapasztalhattuk, hogy sokaknak kitekeredik utána a nyaka, miután megpillantja. Ezt a megjelenést faragta tovább egy picit az AC Schnitzer. Az első és hátsó lökhárítókat némileg átalakították, a külsőt pedig több helyen is karbonszálas elemekkel díszítették. A kipufogórendszer sportosabb dizájnt kapott, emellett komolyabb hangok is törnek elő belőle.
Hirdetés

Van is minek kijönni a kipufogón, ugyanis a 4,4 literes biturbó V8-as gyári 575 lóerős teljesítményét 650 lóerőre növelték. A felfüggesztést is átalakították. Elöl 15, hátul 20 mm-rel csökkentették a hasmagasságot. A kovácsoltvas felnik két színben, feketében és ezüstben választhatók. Belül alumínium pedálokat és lábtartót, valamint AC Schnitzer logóval díszített velúr padlószőnyegeket találhatunk.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?