Frissül az Android Auto, már tévézhetsz is az érintőképernyőn!

Új alkalmazásokkal bővül az Android telefontükrözés, illetve a Google-alapú infotainment rendszerek

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Konferenciahívásokra és filmezésre is alkalmassá válik az autók központi kijelzője a beépített Google rendszerrel érkező modellekben, illetve az Android Auto telefontükrözéssel bármilyen modern

Új alkalmazások jelennek meg a Google-hoz köthető autós infotainment megoldásokban. Ilyen újdonság például az Amazon Prime Video és a Vivaldi internetböngésző. Mindemellett az Android Auto szolgáltatással innentől konferenciahívásokba is becsatakozhatunk a központi kihangosítóval, mondjuk a Zoom alkalmazáson keresztül.
Hirdetés
Nem kell azonban megijedni, nem fognak filmező, videokonferencián résztvevő emberek figyelmetlenül áthajtani a pirosokon a jövőben sem. A videós alkalmazások, illetve az internetböngésző kizárólag leparkolt állapotban használhatók, a konferenciahívásokat pedig kizárólag kép és kamera nélkül tudják lebonyolítani a felhasználók a hivatalos közlemény szerint.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?