Vaskos álca alatt villantotta meg az Alfa Romeo az új SUV-ját

Utolsó fázisához ért az Alfa Romeo Milano fejlesztése

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Egyelőre csak takaróelemek alatt, de megmutatta legújabb SUV-ját az Alfa Romeo, amelyet idén áprilisban fognak hivatalosan is leleplezni.

Decemberben jelentette be az Alfa Romeo az érkező modelljének a nevét, amely a Tonaléhoz és a Stelviióhoz hasonlóan egy földrajzi helyről, konkrétabban Milánó városáról kapta a nevét. Az április 10-én esedékes bemutató előtt most megvillantották a modellt, igaz a felvételekből jóformán csak az autó formavilágát lehet kivenni, hiszen vastag álcatakaró borítja. Az első Alfa elektromos járműről a képek mellett nem árultak el sok újdonságot, csupán annyit közöltek, hogy a fejlesztés már az utolsó fázisban jár, a tökéletes végeredmény érdekében pedig legutóbb az olaszországi Balocco tesztpályán figyelték a Milano viselkedését éles körülmények között. Az április elején esedékes bemutatót élőben fogják közvetíteni, így azt bárki megtekintheti majd.
Hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?