10 Ferrari 50 perc alatt: jó üzletet csinált a Neiman Marcus

Ötven perc alatt kelt el a tíz különleges Ferrari FF

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A szalonárnál harminc százalékkal kértek többet az autókért a karácsonyi katalógusban, mégis villámgyorsan gazdára találtak.


Körülbelül három hete írtuk meg, hogy a milliomosok számára működtetett Neiman Marcus áruház hírneves karácsonyi katalógusába idén tíz darab összkerék-hajtású Ferrari FF-et helyeztek el. Darabonként 395 ezer dollárért, azaz a szalonárhoz képest mintegy 95 ezer dolláros felárral.
A számozott plakettel ellátott, különleges szürke fényezésű autókhoz a Ferrari kétnapos, Colorado Driving Experience elnevezésű vezetői tréningjén való részvétel is jár, de még így is kicsit erősnek tűnhet a közel 30 százalékos felár az FF alapváltozatához mérten.
Hirdetés
Úgy tűnik azonban, hogy a gazdagok között mindig vannak olyanok, akik a semmit is képesek exkluzivitásnak tekinteni, így nem csoda, hogy a Neiman Marcus talpraesett kereskedői alig ötven perc alatt túladtak az együttes értékben körülbelül 850 millió forintos autóparkon.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?