1001 mesés éjszakával szellemeskedik a Rolls-Royce

Rolls-Royce Ghost 1001 Nights Edition

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Ezúttal a mondavilágukra büszke arab milliomosokat vette célba a Rolls-Royce, a három 1001 éjszaka tematikájú Ghost közül itt látható az első.


Egyedi kivitelű Rolls-Royce Ghostokból eddig sem volt hiány, a totálisan ízléstelen Fenice Milano kiadástól kezdve a mostanihoz hasonlóan kétszínű fényezésbe burkolt Bespoke-on át a nyújtott tengelytávú, azaz LWB változatig, most pedig előálltak egy kifejezetten a mesésen gazdag közel-keleti ügyfelek számára feldíszített variációval. A hivatalosan "The Arabian Nights Entertainment" elnevezésű különlegességet az Ezeregyéjszaka meséi című gyűjteményben található sztorikra utaló motívumok jellemzik, és három eltérő dizájnt alakítanak ki ezek alapján.
Hirdetés

Ezeken a képeken a Chapter One kivitel látható, melyről hivatalosan november 28-án, a Sardzsai Autószalonon rántják le a leplet, a következő két változatot pedig 2013 első és harmadik negyedévében dobják piacra. Ezt az első autót kétféle matt barnát kombináló fényezés jellemzi, melyet vékony aranyszínű vonalakkal, valamint a C-oszlop és a hátsó sárvédőív találkozásánál arab írással megjelenített "Ezeregy éjszaka" felirattal díszítettek. Az autó utasterét fekete és fehér bőr kombinációja teszi meseszerűvé.

Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?