1001 mesés éjszakával szellemeskedik a Rolls-Royce

Rolls-Royce Ghost 1001 Nights Edition

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Ezúttal a mondavilágukra büszke arab milliomosokat vette célba a Rolls-Royce, a három 1001 éjszaka tematikájú Ghost közül itt látható az első.

Kétszínű fényben láttunk már számtalan Ghostot, a hangsúly itt az apró részleteken van

Egyedi kivitelű Rolls-Royce Ghostokból eddig sem volt hiány, a totálisan ízléstelen Fenice Milano kiadástól kezdve a mostanihoz hasonlóan kétszínű fényezésbe burkolt Bespoke-on át a nyújtott tengelytávú, azaz LWB változatig, most pedig előálltak egy kifejezetten a mesésen gazdag közel-keleti ügyfelek számára feldíszített variációval. A hivatalosan "The Arabian Nights Entertainment" elnevezésű különlegességet az Ezeregyéjszaka meséi című gyűjteményben található sztorikra utaló motívumok jellemzik, és három eltérő dizájnt alakítanak ki ezek alapján.

Hirdetés

Árát és elérhetőségének pontos időpontját a bemutató időpontjában árulják el

Ezeken a képeken a Chapter One kivitel látható, melyről hivatalosan november 28-án, a Sardzsai Autószalonon rántják le a leplet, a következő két változatot pedig 2013 első és harmadik negyedévében dobják piacra. Ezt az első autót kétféle matt barnát kombináló fényezés jellemzi, melyet vékony aranyszínű vonalakkal, valamint a C-oszlop és a hátsó sárvédőív találkozásánál arab írással megjelenített "Ezeregy éjszaka" felirattal díszítettek. Az autó utasterét fekete és fehér bőr kombinációja teszi meseszerűvé.

Hűvös eleganciájú utastér, meseszerű részletek nélkül

Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?