16. Nemzetközi Amerikai Autók Találkozója

USA találkozó: ufók helyett csatacirkálók

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Rányomta a hangulatra a bélyegét a bukta, de szép képeket készítettünk a múlt hétvégi USA autós talin.

„A kilencvenes években elég volt kiejteni a szádon, hogy amerikai autók, se szó, se beszéd, rohantak az emberek akár a világ végére is. Ma már minimum űrhajóknak kell leszállnia a pályán, hogy nagy érdeklődésre számítson egy-egy ilyen buli. Épeszű rendezvényszervező nem is, vagy csak igen alapos meggondolást követően kezd nagyobb autós, motoros találkozóba” – szegezte nekem ma egy ismerős, akivel összefutottam az egyik bevásárlóközpontban. A téma persze a múlt hétvégi amerikai autós tali volt, az American Car Club Hungary sorban a 16. Nemzetközi Amerikai Autós Találkozója. Megdöbbentő, de sorban, mind a tizenhaton ott voltam… A hőskor óta rengeteg autó érkezett az országba, és elszaporodtak a találkozók. Szinte minden hétvégére akad valamilyen amerikai autós program!
Előre borítékolható is volt, hogy a feltűnően nagyszabású, sztárvendégek garmadájával színesített kecskeméti rendezvény veszteséges lesz, s talán ez a hangulatra is rányomja majd a bélyegét. Mégis lementünk, a kabrió feeling – még visszafele is az ötösön mentünk, noha megváltottuk az elektronikus matricát -, a buli, a rég nem látott ismerősök, a kedvesem, a barátok, s nem utolsó sorban egy kecskeméti leanderkertészet kedvéért vidáman indultunk útnak a rekkenő hőségben. Szombat kora délután a 181-es matricát kaptuk, s ekkor már biztosan tudtam, hiába a hangzatos programok, gyanúm sajnos beigazolódott. Épp a felvonulás előtt érkeztünk, azon végig mentünk, tettünk még egy kört a szinte üres placcon, majd irány haza, hogy a nap utolsó sugarait is kiélvezzük a nyitott tetővel. A képgalériánkat persze mindenképp érdemes megnézni, hiszen sok-sok szép autót kaptunk Önöknek lencsevégre!

Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?