2013-as újdonság a Suzukitól: Wagon R

Suzuki Wagon R gyári tuninggal

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A japánok imádják a mókás kockakocsikat, hát a Suzuki két tuningverziót is bemutat a Tokiói Autószalonon. A Wagon R-ből.


Igazi újdonságként az SX4 utódjával jelentkezik majd a Suzuki, ám a talán S-Cross néven érkező crossover bemutatásáig még lefolyik némi víz a Dunán. A tavaszi ár bizonyost. Tokióban bezzeg napokon belül nyit a japánok legfontosabb éves autós seregszemléje, és az mégsem járja, hogy egy gyártó semmivel se irányítsa magára a nagyérdemű figyelmét. Ennek megfelelően a Suzuki nem is egy, de két gyári tuningos Wagon R szuperminit villant a standján – néhány képen már most láthatjuk a koncepciókockákat.
Hirdetés
A fehér RR és a barna Stingray Custom is rommá van ültetve és sportfutóműves, mindkettő egyedi lökhárítós-küszöbös-szárnyas-légbeömlős-malomfelnis és máshogy, de dupla kipufogós, előbbi még matricás, utóbbi LED-es menetfényes is.
Motortuningról nem tudni, az viszont sejthető, hogy ilyen mélyre húzott szoknyákkal és főleg a Stingray überperes abroncsaival mondjuk Pesten egy métert sem lehetne megtenni maradandó károsodás nélkül. Na nem mintha valaha is eljutna hozzánk egy hasonló gyári tuningos példány a néhány éve mifelénk már nem forgalmazott Wagon R-ből.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?