240 lóerőre hízott a Volkswagen Transporter

Volkswagen T5 busz ABT-tuninggal

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Az összes dízelmotorhoz és a kétliteres TSI-hez is körülbelül 15-20%-os teljesítmény-növekedést eredményező beavatkozást ajánl az ABT, s a Transporter külseje sem marad érintetlen.

Már kapható az ABT legújabb, ezúttal a T5 kisbuszhoz kifejlesztett tuningcsomagja.
Az összes dízelmotoros Transporterhez kínál valamilyen teljesítménynövelő lehetőséget a tuningcég, a kétliteres egységek számadatai a következőképp alakulnak: a 84 lóerős alapmotor 110, a 102 lovas 130, a 140 lóerős egység pedig 170 lóerőt ad le a közelebbről nem részletezett, feltehetően átprogramozott vezérlésen alapuló beavatkozást követően.
Hirdetés
A jóval ritkábban előforduló kétliteres benzines TSI is kapott a kempteni tuningcégtől, a módosítások részletei itt sem ismertek, de 204 helyett 240 lóerőre kúszik a teljesítmény, így álló helyzetből 9,4 másodperc alatt elérhető a 100 km/h-s sebesség. Emellett 400 Nm-es nyomaték biztosítja, hogy az autó akkor se jöjjön zavarba, ha telepakoljuk
Stílusos karosszéria-kiegészítéseket is kínálnak a felpaprikázott T5-höz. Aerodinamikai csomagjuk első spoilert, módosított hűtőrácsot, szélesebb küszöböket, kis tetőszárnyat és négyvégződéses sportkipufogó-rendszert tartalmaz, míg a biztosabb útfogást nagyteljesítményű gumikat viselő 19 colos könnyűfém felnik és opcionális sportfutómű garantálják.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?