30 éve száguld tető nélkül a BMW M

Különkiadással ünnepli az M Gmbh a kabrió modelljeit

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Amit lehet, azt megünnepelnek a BMW sportrészlegénél. Nem csak megemlékezéssel, egyedi modellekkel, most épp az M4 kabrióból készült limitált kiadás, fergeteges színekkel.


Aki szeretne magának egy különkiadású M-es BMW-t, annak nincs is olyan egyszerű dolga. A BMW M részlege ugyanis számtalan limitált szériás modellt dobott már piacra, igaz, némelyiket Európán kívül. Az új limitált kiadás viszont nekünk szól, az a 300 igazán tehetős és szerencsés tulaj pedig együtt ünnepelheti a BMW M részlegével az M-es kabriók 30 éves évfordulóját. Ennyi ideje készít kabrió modellekből is M tuningos autót a márka sportrészlege, az ünnepi autó pedig pompásan mutat.
Hirdetés

Többféle összeállításban érhető el, ám fényezésből csak kettő van: Macao kék és egy Mandarin sárga, mindkettő rendkívül látványos. A fényezést extra magasfényű fekete elemekkel egészítik ki, a vesék, az oldalsó levegőkilépők és az M4 plakettek mind az Individual részleg Shadow Line csomagjából érkeznek. A külsőhöz passzoló utastér is elérhető, a kétféle színből összeállított üléskárpitok mellett karbon elemeket találunk az utastérben, valamint a műszerfalon egy kis alumínium táblán a 30 Yahre Edition feliratot és az autó sorszámát. A különkiadás persze a Competiton csomagos M4-en alapszik, így 450 lóerős, futóműve keményebb, kormányzása közvetlenebb, kipufogója hangosabb és sperr differenciálműve is a sportosabb darab.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?