705 lóerős RS6-os Audit villantott az ABT

Limitált szériás RS6 Audit alkotott a német tuningcég

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Ha Audik tuningolásáról van szó, akkor egyértelmű, hogy az ABT ugrik be elsők között. Ezúttal is ők reszeltek tovább egy alapból sem gyenge RS6-oson, 705 lóerő lett a végeredmény.


Bő két éve leplezte le az Audi az RS6 még keményebb, gyári változatát, az RS6 Performance-t, amely az eredeti 560 lóerő helyett 605 lóerőt és 750 Nm-t teljesített. Az ABT ezúttal sem bírt magával, még tovább piszkálta a technikát és az elektronikát, amelynek eredménye egy 705 lóerős, 880 Nm-rel bíró szörnyeteg lett. A 100 lóerős teljesítménytöbblet a nulla százas sprintben nem hozott javulást, ugyanúgy 3,7 másodperc kell neki, mint az eredeti kivitelnek, a végsebesség viszont a korábbi 305-ről 320 km/órára nőtt.
Hirdetés

A Nogaro Edition névre keresztelt modell mindössze 150 darabban készül, amelynek több, egyedi ismertetőjele is van. A külső a legelső RS modellnél már látott kék színt kapta meg, a felniket 21 colosra növelték, amelyek polírozást is kaptak a még nagyobb feltűnés érdekében. A belsőt tömény Alcantara borítja, amelyet az üléseknél kék színű varrások szakítanak meg, ezen felül pedig gazdagon találkozhatunk karbonelemekkel is.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?