750 példányban érkezik: BMW M240i Peformance Edition

Performance csomagot kap a BMW M240i

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Finom vérfrissítést kap a BMW M240i, ami alapból is lenyűgözött minket tudásával, az M Performance csomaggal küllemre is még vonzóbb lehet.


Még nem érkezett el a teljes vérfrissítés ideje a BMW 2-es sorozatánál, pedig a bajor kronológiát követve lassan annak is be kell következnie. Egyelőre a 2-es paletta majdnem legerősebb modelljéhez, az M240i-hez nyúltak hozzá a mérnökök, hogy felkavarják az állóvizet: mindössze 750 darab készül a BMW M240i Performance Editionből. Már járt nálunk a BMW M2 alá pozicionált, de így is elképesztő tudással rendelkező apró sportkupé. A kis testbe passzírozott 3,0 literes, 340 lóerős és szívmelengető hangú sorhat ereje könnyed vezethetőséggel párosul. 6 fokozatú kézivel vagy 8 sebességes automatával kérhető, utóbbi esetén akár xDrive összkerékhajtással. Most ez a bestia kapott még nagyobb figyelmet az M divíziótól.
Hirdetés

A Performance csomagos M240i ereje nem változik, az így is rendben van, a különbséget inkább a részletekben kell keresni. Alpesi fehér fényezéséhez a feketét használták kontrasztként. Csak a hűtőrács feketére fújt, minden más valódi szénszálas elem. Ilyen a tükörsapka, az első kötény, a szoknya, a hátsó szárny és a félig színre fújt diffúzor is. Utóbbi két szénszálas kipufogóvéggel. Újak a szálcsiszolt 19 colos felnik is, alapból 18 colossal kapható az M240i. A limitált széria júliusban kezdi eladásait, így siethet, aki szerezne egyet a 750 gyártásba kerülő példányból. A BMW szerint ez csak a kezdete egy új M Performance Edition szériának, alig várjuk, mi van még a bajorok zsebében.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?