92 évesen még meghajtott egy Teslát a néni

Kipróbált egy Teslát a 92 éves Roosie, kéz nélkül is ment

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A technikai újdonságokat sok idős nem tudja felfogni, ám azért akadnak olyanok, akik bátran belevágnak. Mint ez a hölgy 92 évesen, aki Teslát hajtott.

Ő Roosie, az észt néni 92 éves, egy 43 éves Moszkvicsot hajt naponta, most egy Tesla Model X vezetésével lepték meg

Nem jellemző, hogy az idősek fogékonyak, vagy egyáltalán belevetik magukat a friss technikai vívmányokba, de persze tisztelet a kivételnek. És hatalmas tisztelet Roosie-nak, aki 92 évesen vette a bátorságot, hogy kipróbálja az egyik legmodernebb mai autót, egy Tesla Model X-et. Először csak utasként, majd némi unszolásra átvette a kormányt pár kilométer erejéig. Vagyis kipróbálhatta, milyen, amikor nem kell vezetnie, és ahogy látjuk, feldobta a nem mindennapi élmény.

Hirdetés

Roosie egyébként keményebb, mint gondolnánk. Idén 92 éves, és pár éve újította meg a jogosítványát, ami most 2024-ig érvényes. Napi szinten vezet, nyaranta heti szinten 100 kilométereket nyom le. Egy 43 éves Moszkvicsot hajt, ami a felvételek szerint egész patika állapotban van. Az észt néni azt mondja, addig fog vezetni, amíg él, és ahogy látszik, szeret és még tud is szerencsére.

Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?