A BMW is érintőképernyőre vált

Érintőképernyős iDrive rendszerek a BMW-től

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A közeljövőben érintőképernyős iDrive infotainment rendszert vezet be a BMW is. A korábbi kontroller várhatóan megmarad.


Adrian van Hooydonk, a BMW formatervezési igazgatója elmondta, hogy a közeljövőben a meglévő iDrive rendszereket az eddig általuk nem alkalmazott érintőképernyővel egészítik ki. Ezen kívül a hangvezérlést és a head-up display kivetítőt is tovább tökéletesítik, hogy még egyszerűbben lehessen elérni és használni az egyes funkciókat az autóban.
Hirdetés
Aki már megszokta és szereti az iDrive tekergethető kontrollerét, nem kell aggódnia, ez az elem egyelőre nem fog eltűnni az autókból. Hooydonk azt is megjegyezte, hogy nem kívánják a Teslához hasonló módon lecserélni az egész középkonzolt egyetlen kijelzőre. A BMW-k belső terének designja egyelőre marad a régi, a hajlékony kijelzők megjelenése viszont némileg átalakíthatja majd a belső kinézetet. Ezeket a megjelenítőket viszont elsősorban a BMW i szériájában kívánják alkalmazni. Arról jelenleg nincs hír, hogy az ősszel érkező új 7-es sorozatban már az érintőképernyős iDrive rendszer kerül-e beépítésre.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2017.10.28. at 20:27
    Permalink

    “Arról jelenleg nincs hír, hogy az ősszel érkező új 7-es sorozatban már az érintőképernyős iDrive rendszer kerül-e beépítésre. ”
    Dehogynem:
    [url]http://www.bmwblog.com/2014/11/24/g11-bmw-7-series-will-new-idrive-system/[/url]

Vélemény, hozzászólás?