A karácsonyfa alá is beférne ez a Land Rover

Még lakókocsi is jár a zsugorított Land Roverhez

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Az apró Land Roverből és a hozzá kapcsolt lakókocsiból álló szerelvénynél keresve sem találni egyedibb és aranyosabb játékot.

Ahogy egyre közeledik a karácsony, úgy egyre nagyobb teherrel nehezedhet a vállunkra az ajándékok kérdése, mivel nehéz megtalálni a tökéletesen passzoló ajándékot. Az Angliában aukcióra bocsátott mini Land Rover viszont szinte biztosan kimeríti a tökéletes ajándék fogalmát, mely akár a szülőknek is remek móka lehet. A kisautó egy 1958-as Land Rover Series 2 másolata, melyről a működő lámpák, a rendszámtábla, de még a pótkerék sem hiányzik. A kemény terepen is remekelő négykerekű gyerekváltozata 2012-es évjáratú, ám az eladás előtt újrafényezték a karosszériát, így újszerű állapotban várja az új gazdáját.
Hirdetés
Az aukció tárgyát nem csak a nyitott terepjáró, hanem a hozzá kapcsolt lakókocsi is képezi. A kicsinyített lakó alkalmatosság igazi gyerekbirodalom, mivel apró bejárata és 125 centis belmagassága miatt felnőtteknek nem épp a legideálisabb. A vontató járműhöz hasonlóan a guruló otthon is élethű, ugyanis játék konyha és ággyá alakítható étkező is található a fedélzeten. A kis Land Rover nem csak színében, hanem a hajtáslánc tekintetében is zöld, ugyanis nem terheli káros kipufogógázzal a környezettet. A jármű mozgatásáról két darab 24 voltos villanymotor gondoskodik, melyek a hátramenetre is képesek. A kisautó két személy szállítására alkalmas, a végsebesség pedig 8 km/h, így a gyerekek számára is teljesen biztonságos. A Toylander által gyártott Land Rover nem olcsó mulatság, ugyanis újonnan körülbelül 1,5 millió forintba kerül, persze ebben még nincs benne a lakókocsi ára.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?