A nagyi hagyatéka egy porosodó Countach, többek között

20 évig gyűjtötte a port ez a Lamborghini, a nagyi nélkül maradt unoka kaparta elő

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Egy bedőlt üzlet, egy hallgató nagymama és egy nem túl kíváncsi unoka eredménye, hogy csak most került elő ez a Lamborghini Countach.


Egy hozzátartozó elvesztése különleges következményeket hozhat, ha épp kiderül néhány féltve őrzött titok, vagy éppen pár olyan ereklye, értékes tárgy, esetleg autó, amit egészen addig rejtegettek. A Redditre került fel ez a különleges hirdetés, amiben a történet egyrészt szomorú, másrészt rendkívül izgalmas. A nagymama halála után unokája kezdte el kitakarítani a garázst, ahol azelőtt soha sem járt, ami az elmúlt húsz évre való tekintettel a legnagyobb hiba volt.
Hirdetés

A nagyi ugyanis minimum két rendkívül értékes sportkocsit őrzött a garázsban, amit még valahai férje parkolt le. A nagypapa bérelhető luxusautó flottát szeretett volna összehozni a '80-as évek végén, ám a vám, a biztosítás és az autók fenntartási költségei végül csődbe sodorták a vállalatot. A legtöbb autót eladta, ám ezt a két autót eltette az utókornak és sosem beszéltek róluk a családnak. A nagyapa korábban, a nagyi viszont most ment el, az unokájuk pedig kipucolta a garázst, ahol egy Ferrari 308 és egy Lamborghini Countach porosodott nagyjából 20 éve. A nagyapa 1989-ben vásárolta a Lamborghinit, mely egy 5000S a maga 4,7 literes V12-es motorjával abból a 321 darabból, ami összesen készült belőle. A hagyatékot el fogják árverezni, aminek az eredménye akár 100 millió forintnak megfelelő dollár is lehet, csak a Lamborghiniért.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?