A nyári meleggel a gyorshajtók is felbukkantak a Balaton mellett

A keszthelyi rendőrök egy munkanap alatt 116 gyorshajtót fogtak

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Négy helyszínen, négy traffipax segítségével egyetlen munkanap alatt 100 feletti szabálysértőt fényképeztek le a Balaton nyugati sarkánál. Mutatjuk, mennyivel érkezett a leggyorsabb!

Ahogy egyre melegebb az idő, úgy válik egyre sűrűbbé a forgalom a Balatont körülölelő megyékben. Ezzel egyidőben általában nem csak a motorosok és a hobbiautósok, de a gyorshajtók is az utakra tévednek. Éppen ezért a Keszthelyi Rendőrkapitányság az illetékességi területén 2022. május 12-én 9 órától 17 óráig koncentrált sebességmérést hajtott végre. Mint kiderült, megérte kivinniük a kameráikat, valóban rengetegen vették félvállról a sebességhatárokat.
Hirdetés
Az egyenruhások négy készüléket állítottak munkába, így egyidőben négy különböző, általában is gyorshajtóktól hemzsegő helyszínen tudták ellenőrizni a forgalmat. Az egyetlen munkanap leforgása alatt összesen 116 gyorshajtót mértek be, így az akció egyértelműen sikeresnek tekinthető. A leggyorsabb száguldozó a megengedett 90 km/h helyett 142 km/órával hasított el a kamera előtt, ezzel egy 60 ezer forintos csekket és 4 előéleti pontot tudhat magáénak.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?