Abarth-ért már mehetünk Óbudára is

Valóban izgalmas modellekkel bővült a Duna Autó kínálata

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Immár 18 márkából válogathatnak a Duna Autóhoz betérők, a frissen bejegyzett márka pedig nem más, mint az Abarth.

A sportmodelleket keresők felé bővített ismét a Duna Autó, a Cupra után újra egy már forgalmazott márkájuk sportmodelljeinek értékesítését is elkezdték. Beindult az Abarthok eladása a III. kerületi Zay utcában, a híres telepen, ahol az újdonsággal immár 18 márkát kínál a Duna Autó, leszámítva a használtautó kínálatukat. Az Abarth, Cupra, Fiat, Fiat Professional, Honda, Hyundai, Kia, Mitsubishi, Nissan, Peugeot, SEAT, Skoda, Subaru, Suzuki, Volvo, Renault és Dacia márkák mellett megtalálhatóak a Lada és még a Kamaz legfrissebb modelljei is.
Hirdetés
A Fiatok értékesítése emelkedett a tavalyi évet tekintve, csak idén eddig 4221 új Fiat talált gazdára, míg a tavaly összesen fogyott hasonló mennyiség. Erősen rétegmodell az Abarth, de a Fiat klasszikus sportmárkájának modelljeiből tavaly így is elment 24, idén pedig csak a mai napig 22. A Duna Autó frissen beindult értékesítését egyből az első eladott autóval is ünnepelhették, ami egy pompás sötétkék 124 Spider, melyet új tulajdonosa karácsonyi ajándékként vásárolt élete párjának.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?