ACS1 2.0d: dízel egyes wellness kúrán

BMW 118d és 120d AC Schnitzer köntösben

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Egyelőre csak óvatosan, kis mértékben igazítottak az új 1-es BMW fazonján AC Schnitzternél. A dízelek is kaptak pár plusz lóerőt.

Essenben mutatja be a BMW 1-es sorozathoz készített tuning opciókat az AC Schnitzer.
Motorok terén ezúttal a dízelpártiak örülhetnek, új motorvezérlő szoftverük ugyanis a 118d 143 lóerejét 171, a 120d teljesítményét pedig 184-ről 210 LE-re emeli. A teljesítménynövelő csomaghoz jár ültetett sportfutómű és karcosabb hangú kipufogórendszer is, melyről a krómozott végződések sem hiányoznak.
Hirdetés

Az F20 majdhogynem úgy tetszik a tuningcégnek, ahogy van, hiszen csak egy apró első légterelőt és új spoilert készítettek hozzá, a matricázás, valamint a 18 és 19 colos felnik ízlés szerint választhatók.
Az utastérhez kínálnak a gyáritól eltérő váltógombot digitális fokozatkijelzéssel vagy anélkül, alumínium pedálsort és kézifékkart, valamint egyedi mintázatú szőnyegeket. A felsoroltakon kívül a közeljövőben még saját fejlesztésű sportkormánnyal bővíti az 1-eshez elérhető kiegészítők sorát az AC Schnitzer.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?