Álomautó olasz-angol frigyből

Tökéletesen egyedi: Aston Martin Virage Shooting Brake Zagato

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Olasz segítséggel idézi a múltat az Aston Martin, a Zagato-féle csodás Virage Shooting Brake egy európai ügyfél rendelésére épült.


Az orrát valamiért még nem látni, de nem is ott a lényeg (láthattuk már korábban a DBS Coupén és a DB9 Spideren) - az észak-olasz Zagato műhely egy - nyilván meg nem nevezett - európai exkluzív ügyfél exkluzív kérését teljesítve építette meg nem első Aston Martin-átiratát, a Virage Shooting Brake névre hallgató kétajtós "kupékombit". Az afféle klasszikus szépség a 70-es/80-as évek irányzatát hozza vissza, s hogy aztán gazdája jár is e vele, vagy csak bedugja a sanszosan nem szerény gyűjteményébe, kb. mindegy is.


Hirdetés

A Virage különben már két éve kimúlt. A sportkombis, nem tudni, mennyiért megformált mutáció műszaki alapja és a motorja azért minden bizonnyal a Virage-féle 6,0 literes V12-es 490 lóerővel. Remélhetőleg néha csak beindítják.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?