Amerika Bács-Kiskunban: autótolvajokat üldöztek a rendőrök

Lopott teherautóval menekülőket üldöztek a kecskeméti rendőrök

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Tegnap éjszaka volt egy kis autós üldözés. Egy szakadt Mazda kistehert vittek el, de a skodás rendőrök közbeléptek.


Szerdára virradóra valódi autósüldözés után tudták a rendőrök lekapcsolni azt a két férfit, akik éjfél előtt, Kecskeméten loptak el egy Mazda kisteherautót. A Mazda E 2200 tulajdonosa hívta fel a rendőrséget és elmondta, a tolvajok az M5-ösön Budapest irányába mentek. (Vajon volt matricájuk?) A rendőrség autós egysége már a pályán érte őket utol, amire az autótolvajok megpróbálták leszorítani a közeget és a kisteherautóban lévő olajos- és benzineskannákat dobáltak eléjük.
Hirdetés
Ceglédbercelnél útzárat állítottak, de ezen a Mazda áthajtott. Az akcióba a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság járőrei is bekapcsolódtak, majd végül 4-es számú főút 32-es kilométerénél sikerült elkapni a teherautót vezető 26 éves érdi férfit és utasát, aki 21 éves, szintén érdi. Az ORFK közlése szerint: Az elfogás során személyi sérülés nem történt, a közlekedők személy és vagyonbiztonsága nem került veszélybe. Az elfogott két férfival szemben a további eljárást a területileg illetékes ügyészség folytatja.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?