Hirdetés

Amerika Bács-Kiskunban: autótolvajokat üldöztek a rendőrök

Lopott teherautóval menekülőket üldöztek a kecskeméti rendőrök

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Tegnap éjszaka volt egy kis autós üldözés. Egy szakadt Mazda kistehert vittek el, de a skodás rendőrök közbeléptek.

Megpróbálták leszorítani a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársait, emiatt tört össze a Skoda Octavia (A képek forrása: www.police.hu[/url])

Szerdára virradóra valódi autósüldözés után tudták a rendőrök lekapcsolni azt a két férfit, akik éjfél előtt, Kecskeméten loptak el egy Mazda kisteherautót. A Mazda E 2200 tulajdonosa hívta fel a rendőrséget és elmondta, a tolvajok az M5-ösön Budapest irányába mentek. (Vajon volt matricájuk?) A rendőrség autós egysége már a pályán érte őket utol, amire az autótolvajok megpróbálták leszorítani a közeget és a kisteherautóban lévő olajos- és benzineskannákat dobáltak eléjük.

Hirdetés

Ceglédbercelnél útzárat állítottak, de ezen a Mazda áthajtott. Az akcióba a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság járőrei is bekapcsolódtak, majd végül 4-es számú főút 32-es kilométerénél sikerült elkapni a teherautót vezető 26 éves érdi férfit és utasát, aki 21 éves, szintén érdi. Az ORFK közlése szerint: Az elfogás során személyi sérülés nem történt, a közlekedők személy és vagyonbiztonsága nem került veszélybe. Az elfogott két férfival szemben a további eljárást a területileg illetékes ügyészség folytatja.

A Mazda E 2200 már az akciójelenetek előtt sem lehetett a legjobb állapotban. Mégis erre volt szükség, nyilván emiatt lopták el

Hirdetés

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?