Arany GT-R a leggyorsabb futónak

Exkluzív arany Nissan GT-R Usain Boltnak

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Az olimpiai bajnok futó nem először találkozott az egyedi fenevaddal. Tavaly év végén egy jótékonysági árverésen 193 ezer dollárét kelt egy hasonló fényezésű egyedi Nissan GT-R Bolt Gold.

Miután tavaly egy példányt busás haszonnal segített eladni, ezúttal a jamaicai sportoló saját használatra ajándékba kapta a Nissantól a sportkocsit.
Hirdetés
Usain Bolt, a japán márka arca és nagykövete saját hazájában fogja használni a vérbő Nissant. A kocsit a világ leggyorsabb futójára szabták, olyan beállításokat kapott az autó, amelyeket maga a futó választott ki, amikor 2012 októberében a márka yokohamai főhadiszállásán járt. Az utastér fehér, a hifi Bose, a tízküllős felniket is Bolt választotta. Hasonló kocsit vehet át nyáron az az ausztrál férfi, aki a legtöbbet fizette egy jótékonysági aukción az arany GT-R-ért. Az adományt Usain Bolt jamaicai gyermekeket segítő alapítványa kapta, a futó tehát mindkét - általa hangolt - GT-R-rel igencsak jól járt.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?