Autójával a vasúti sínre csúszott, ő megúszta, de autója nem

Nem elég, hogy a vonat rommá törte az autóját, vádat is emelnek ellene

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Vádat emelnek a nő ellen, akinek autóját rommá törte a vonat Vecsésen.


Még tavaly novemberben történt az eset, a vádemelés azonban most következik. Miként az a police.hu oldalon olvasható, a nyomozás adatai szerint egy vecsési nő 2017. november 4-én 5 óra 39 perckor Swift Sedánjával közlekedett Vecsésen, a Jókai úton az M0 autóút irányába. Amikor a Kakucsi úti vasúti átjáróhoz ért, annak szabad jelzésére hajtott be, ám autójával lecsúszott a vasúti pályára, ahol a Suzuki elakadt. A vecsési nő nem tudta leemelni a sínre felült autót, így inkább kiszállt abból, mielőtt a Budapest felől menetrend szerint közlekedő személyvonat nekiütközött. A baleset személyi sérülést nem, azonban az érintett vasúti vonalon a közlekedésben fennakadást és késéseket okozott.
Hirdetés

A vecsési nőt a rendőrök a vasúti közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény vétség, valamint gondatlanságból elkövetett közérdekű üzem működésének megzavarása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd az iratokat a napokban átadták az ügyészségnek, ahol vádemelés következik.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?