Az aszfaltot harapja a vezetőség elől eltitkolt Nissan Juke-R

Nissan Juke-R: ellenőrzés és tesztelés

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Állítólag a Nissan japán fejeseit teljesen meglepte az RML átépítése, de valószínűleg belátták, hogy senki sem járna jól a projekt leállításával.


Úgy tűnik, hogy a Juke-R megjelenése felborzolta a kedélyeket Japánban, mert a legutóbbi hírek szerint az RML nem kérte a Nissan felső vezetésének jóváhagyását az átépítéshez, így a cégvezetők csak akkor szereztek tudomást az autóról, amikor a valós történésekhez képest elcsúsztatva elkezdték megjelentetni az építést dokumentáló videókat. Ez állítólag teljesen felkészületlenül érte a cégvezetést, és többen is felháborodásukat fejezték ki azzal kapcsolatban, hogy egy csapat versenymérnök a cég mérnöki munkájának csúcsteljesítményét az olcsó crossoverbe csomagolja. Ettől függetlenül az autó már elkészült, és valószínűnek tartjuk, hogy ha a felháborodott igazgatókat beültetik pár körre, megváltoztatják véleményüket az RML átalakításáról. Véleményünk szerint pusztán arról lehet szó, hogy csak azért háborognak, mert nem nekik jutott eszükbe ez a mindkét modell (a Juke és a GT-R) számára kimondottan előnyös, nagy marketing értékkel bíró ötlet.
Hirdetés
Most pedig itt van a sorozat legújabb videója, melyből megtudjuk, hogy a shakedown – az alaprendszerek normális működésének ellenőrzése - után nagyobb tempóra kapcsolva is átvizsgálják, hogy az elektronikus megoldások mind jól működnek, majd következhet a tesztelésnek azon fázisa, amikor már versenypályán igyekeznek a lehető legtöbbet kihozni az autóból.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?