Az eddigieknél is nagyobb vesékkel jöhetnek az új BMW-k

A BMW X7 hűtőnyílása eltörpül a várhatóan gigászi nyílások mellett

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A negatív reklám is reklám - gondolhatják a BMW-nél, így a sokat kritizált légzőnyílások után szintet lép a német gyártó.

A BMW X7 és a félidős frissítésen átesett 7-es BMW kapcsán sokan szörnyülködtek a hatalmasra duzzasztott vesék láttán, ám nem az európai ízlésnek, hanem sokkal inkább az ázsiai piacnak készült az új orr. A BMW-nél a kritikát inkább biztatásnak vehették (vagy az eladási számok alakulnak jól), ugyanis az érkező M3 esetében elmentek a falig, már ami a hűtőnyílás méretét illeti. Persze nem lehet azzal vádolni a BMW-t, hogy nem szóltak előre, ugyanis a Frankfurti Autószalonon bemutatkozó Concept 4 tanulmányautón már megjelentek a gigászi nyílások.
Hirdetés
Talán egy szemfüles dolgozónak köszönhetően szivárogtak ki a képek a jövő év közepén érkező M3-ról, ami így első látásra kicsit sokkoló. Az autó orrán látható nyílások elérték maximális méretüket, mivel a motorháztetőtől a lökhárító aljáig tartanak, így szinte alig jut másnak hely az orron, vélhetően a rendszámtábla is a hűtőnyílások közepén kap helyet. A koncepcióautóhoz képest a méret nem igazán változott, de a gyártáshoz közeli modellen vízszintes a rácsozás, illetve fényezett rész is került a vesék közé. Nem csak az M3, hanem a műszaki rokonnak számító M4 is hasonló megjelenéssel jöhet. A két sportmodell a találgatások szerint az X3 M/X4 M háromliteres duplaturbós motorját kaphatja, ami alapáron 480 lóerővel jöhet, de persze ez a Competition csomaggal tovább növelhető 30 lóerővel, legalábbis az SUV modellek esetében. Akármilyen remek sportmodell is lesz az M3/M4 páros, biztosan a furcsa külső kapja majd a legnagyobb hangsúlyt.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2019.10.24. at 14:55
    Permalink

    ízlések és pofonok, valamivel fel kellett dobni az (uncsi) egyenkarosszáriát.
    Véleményem szerint megpróbálják meglovagolni az Audi single frame hűtőrácsát, az ugye az autó egész elejét kitölti, csak itt más formával és ízléssel próbálkoznak…

Vélemény, hozzászólás?