Az Óriás névre hallgat a Porsche Cayenne legújabb tuningja

ASMA Design The Giant

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Műszaki alapokat nem érintő, az autó megjelenését annál jobban befolyásoló optikai tuningot takar a szerénytelen "Az Óriás" név.

A Fast and the Furious című nagyívű sorozatból egy rész után elég lett, de a német ASMA Design szerényen csak The Giant névre hallgató legutóbbi Porsche Cayenne átépítése könnyedén vállalhatna szerepet az utcai gyorsulási versenyzők kalandjait feldolgozó eposzban.
Új, felfújt karosszéria-elemeit természetesen karbonszálas műanyagból készítették, többek között LED-es nappali menetfénnyel ellátott első lökhárítót, hozzá passzoló motorháztetőt, szélesített kerékjáratokat és küszöböket, diffúzor szerűen kialakított hátsó lökhárítót, két középen elhelyezett kipufogóvéget és tetőspoilert tartalmaz a bodykit.
Hirdetés
Az ASMA nem piszkált bele a Cayenne Turbo műszaki részleteibe, helyette egy szett feketére fényezett 22 colos felnivel koronázták meg az átépítést. A látvány így mindenképp brutális, a menetteljesítmények pedig épp olyanok, mint az alapul választott Cayenne turbo esetében. Azaz a kereken 500 lóerős teljesítmény és 700 Newtonméter nyomaték a 8 fokozatú automata váltón keresztül 4,7 másodperces 100 km/órára és 278 km/órás végsebességre elegendő.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?