Bemutatása előtt sztár a Kodiaq

Felvezető autót csináltak a Tour de France-on egy Skoda Kodiaqból

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Egyre több márka lovagolja meg az álcázott autók iránti kíváncsiságot, most épp a Skoda mutogatja, sőt, inkább tolja az arcunkba a még el sem készült Kodiaqot.

Hirtelen a Mercedes jutott eszembe arról, amit most a Skoda művel, az AMG GT-körül is hasonló felhajtás volt, még mielőtt bemutatták volna. Nem csak egyszerűen álcázták a tesztautókat, egyedi mintát kreáltak hozzá, ráadásul zöld alapon. Úgy tűnik, a Skoda idő előtt elkészült az első komolyabb szabadidő-autójával, és nem bírják kivárni a hivatalos bemutatót, ezért már az álcázott kocsival is hakniznak. Folyton csepegtetik az információkat róla hivatalos fotókkal együtt, ráadásul egy szűk újságírócsoport már vezethette is.
Hirdetés
Most a Tour de France bringaversenyen villantottak egy Kodiaqot, de semmi újat nem mondtak, vagy mutattak róla, viszont egyedi, piros-fekete mintás álcázást kapott. Egy mobil irányítóközpontnak berendezett Superbnek segédkezett. Érdekes, hogy már most ekkora volumenű rendezvényen szerepeltetik, pedig a bemutatója csak szeptemberben lesz.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?