Crossovert is visz Genfbe a SsangYong

A Nissan Juke ellen indulhat a SsangYong New Concept SIV-1

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Formájával a Nissan Juke-ra emlékeztet, méreteivel azonban nagyobb a SsangYong Genfben debütáló koncepciómodellje.

Az új Korandót és a frissített Rextont már itthon is áruló SsangYong Genfben fogja hivatalosan is leleplezni az állítólag akár 11 üléses kivitelben is készülő frissített Rodiust, s egyéb érdekességet is tartogat.
New Concept SIV-1 névre hallgat a formájával a Nissan Juke-ra hajazó, méreteivel, 4,5 méteres hosszával, 1,88 méteres szélességével, valamint 1,64 méteres magasságával, s főként 2,7 méteres tengelytávjával annál jóval nagyobbnak, inkább Qashqai-konkurensnek ígérkező modell.
Hirdetés
A 2011 februárja óta az indiai Mahindra alá tartozó SsangYong nem titkolja, hogy a modellnév SIV betűi mire utalnak, Smart Interface Vehicle fantázianév alatt az ötajtós modell vezeték nélküli internetkapcsolatot, négy különálló kagylóülést ígér, s nem leszünk meglepődve, ha érintőképernyős, táblaszámítógépes, hordozható kezelőfelületeket ad majd minden utasának. Ezen részletekre azonban várhatóan majd csak március 5-én, a Genfi Autószalon első sajtónapján derül fény.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?