Csak India kap a legújabb Renault kisautóból

Renault Pulse: Nissan Micra Indiának

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Új-Delhiben januárban debütál a Renault legújabb kisautója, mely egyedi orrát és emblémáit leszámítva gyakorlatilag egy Nissan Micra, helyben készül és exportját sem tervezik.

A Fluence és a Koleos után harmadik modellel, igazi kisautóval bővül a Renault indiai palettája. Miként a török gyártású Fluence és a koreai Koleos mintájára a világ keleti felében készülő sorozatot kerestek a gyáriak, nem a Clio, hanem az ott is előállított Nissan Micra átemblémázott, és orrával is egyedivé tett verziója bővíti januártól a Renault palettáját Indiában.
A Renault Pulse névvel megjelent, egyedi, de szépnek csak erős jóindulattal mondható arcberendezésű kisautó Indiában és csakis Indiának, a már sokat bizonyított, étvágytalan, 65 lóerős, 1,5 dCi turbódízel motorral és kizárólag gazdag ellátmánnyal készül. Sok egyéb mellett automata légkondicionáló, kulcs nélküli nyitó- és indítórendszer kerül a jobbkormányos kisautóba - az export már csak utóbbi miatt sem szerepel a tervekben.
Hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?