Csodás csíkok 180 millió forintért

Legendás köntösben a Porsche hibrid

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Múltidéző Martini dizájnnal is rendelhető lesz a 770 lóerős, konnektoros hibrid Porsche 918 szupersportautó, több mint 180 millió forintért.


Jövő szeptembertől 645 ezer eurós, a dolgok mai állása szerint több mint 180 millió forintos áron forgalmazzák majd a Porsche 918 Spydert, amely nem más, mint egy konnektorról tölthető, nagyon gyors szupersportautó szerény 770 lóerővel, egy benzin-, két villanymotorral, négykerék-kormányzással és ledobható targatetővel.
Hirdetés

Erre utaló jeleket már korábban is láthattunk, de most lett hivatalos, hogy szerencsés vásárlói Martini Racing dizájnban is rendelhetik majd a 918-ast. Az utasteret nem érintő látványcsomag a Porsche és a Martini 70-es évekbeli legendás együttműködésére hivatott emlékeztetni, na persze az sem kizárt, hogy ha meglesz a pletykált Le Mans-i visszatérés, a versenypályán is Martini-csíkos Porsche gépekért rajonghat az ezerfejű.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?