Csúcs SUV érkezhet az Opeltől

Még több villany-Opel várható

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A PSA-val való együttműködésük alatt is bíznak jövőbeli terveik teljesülésében az Opelnél. Insignia méretű SUV és új villanyautó is tervben van.


Francia kézbe kerülése után is önálló márkaként tevékenykedhet az Opel/Vauxhall, jelentette be a PSA, miután megvásárolták a General Motors kezei alól a német márkát. A 2,3 milliárd dolláros üzlet nincs kihatással az Opel azon terveire, hogy növelnék villanyautó palettájukat. Karl-Thomas Neumann, az Opel vezére a Carlos Tavares-szel való munkáról elmondta: "Tiszteljük egymást. Ezért látok szép jövőt az együttműködésünkben." Neumann visszautasította azon állításokat, miszerint kizárólag villanyautókat gyártó márkává szeretnének alakulni, ellenben az Ampera-e villanyautóhoz hasonló modellek a jövőben is érkezhetnek.
Hirdetés
Mi több, egy új zászlóshajó SUV is fejlesztőasztalon van, ami az új Insignaval együtt a paletta csúcsát jelentené. Része lenne az Opel 7 taggal bővülő modellcsaládjának. Neumann azt is hozzátette, hogy az Opel kínai bevezetése egyelőre nem járható út, mivel először Európában szeretnének nyereségessé válni a PSA segítségével.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?