Csuklóra tekeredett Aston Martin

Aston Martin óra a Jaeger-LeCoultre-tól

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Stopper, világóra, dátum funkciókkal is rendelkezik az LMP1 versenyautó stílusát viselő Aston Martin óra.

A Jaeger-LeCoultre és az Aston Martin autós-órás szövetsége hosszú múltra tekint vissza. A neves óragyártó AMVOX-szériájában már számtalan közúti Aston Martinhoz készített egyedi időmérőket, közülük több modell az adott autót nyitó-záró távirányítót is tartalmaz. Az idén októberben, a Frankfurti Autószalonon bemutatkozott AMVOX5 LMP1 modellt azonban az Aston Martin versenyprogramja inspirálta.
Hirdetés

A mindössze kétszázötven példányban készülő órában a cég Caliber 752-es szerkezete adja a világóra, stopper és dátumkijelzés funkciókat, mozgás nélkül hatvanöt órára elegendő energiatartalékot raktároz a szerkezet. A 44 mm átmérőjű, kerámia-titán házat marhabőr szíj tartja a csuklón, és a csapat kék és narancssárga színeit viseli. A különleges karóra áráról nem hoztak nyilvánosságra adatot, forintban vélhetően 8 számjegyű, azaz 10 millió feletti összeget kellene érte fizetni, ha egyáltalán magyar kuncsafthoz eljuthat egyetlen példány is az erősen limitált sorozatból.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?