Döbbenetes felvételeket rögzítettek a Magyar Közút kamerái

Ismét menetiránnyal szemben hajtottak fel az autópályára, amit a Magyar Közút rögzített is

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Nehezen fér az ember fejébe, hogyan történhet, de újabb felvételek érkeztek a Magyar Közúttól, amelyen az autópályán, a forgalommal szemben haladó járműveket rögzítettek.

Néhány nappal ezelőtt az M3 és az M0 autóúton is a forgalommal szemben haladó autókat vett fel a Magyar Közút kamerája. Szerencsére személyi sérülés nem történt, sem a július 16-i, az M0 autóúton, sem a 17-én, szombaton délután az M3 autópályán történt incidensnél. Az M3-ason a Nyíregyháza felé vezető oldalra hajtott fel a menetiránnyal szemben egy sofőr, aki legalább 4-5 kilométeren keresztül haladt így, veszélyeztetve a forgalom többi résztvevőjét. Az M0-son pedig a sofőr a középső sávban haladva állóra fékezett, majd megfordult az autópálya kellős közepén és úgy haladt tovább.
Hirdetés
A Magyar Közút az ilyen esetek elkerüléséért indított már korábban is kampányt „Tartsd az irányt” címmel. A legfontosabb, hogyha eltévesztenek egy kijáratot egy gyorsforgalmi úton, soha nem szabad megfordulni vagy tolatni. A legjobb megállni egy pihenőhelyen és áttekinteni a lehetséges útvonalakat a célhoz. Az optimális útvonal megtervezéséhez akár az Útinformtól is lehet segítséget kérni a www.utinform.hu oldalon vagy a 06-1-336-2400 telefonszámon.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?