Dögösebb megjelenést kap a Skoda Scala

Érkezik a Monte Carlo változat a kompakt Skodából

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A Fabia mellett a Scala is elérhető lesz Monte Carlo változatban, ami vörös fényezéssel és optikai tuninggal jár.

Friss felszereltségi szint csatlakozik a Skoda Scala kínálatához, mely a jelenlegi felszereltségi szintek csúcsára érkezik. A Fabiához és a kifutó Rapidhoz hasonlóan a Monte Carlo változat itt is vörös fényezéssel és fényes fekete tetővel jár. A külsején további fekete elemek fedezhetőek fel, ilyen színűre fújták a tükröket, a hűtőrácsot, hátul a Skoda feliratot, de még a lökhárítóra is jutott a fekete festékből. A Monte Carlo felszereltséghez alapáron adják a full LED fényszórókat és a 17 colos alufelnit, ami plusz pénzért 18 colosra cserélhető.
Hirdetés
A hamarosan érkező legdrágább Scalához az említetteken felül alapáron jár a nagyobb üveggel ellátott csomagtérajtó, a feketére fényezett tetőspoiler és a sötétített üvegezés. Persze az utastérben sem lehet elfelejteni, hogy egy Monte Carlo változatban ülünk, ugyanis bent is vörös-fekete hangulat uralkodik, a vörösből jutott az ülésekre, az ajtókra és a műszerfalra is, de a szőnyegek is egyediek és a küszöbön is megjelenik a típusnév. A Skoda szerint a modellel erősíteni akarják a Scala sportos karakterét, ami szerintük elsősorban a fiatalabb vásárlókat szólíthatja meg, továbbá a Skoda ralis múltjára is utalnak. A Scala Monte Carlo a kínálat összes erőforrásával elérhető lesz, a megjelenés a Frankfurti Autószalonon várható, a forgalmazás még az idén elkezdődik.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?