Drága a kicsike, de viszik, mint a cukrot

2 év alatt 200 000 Citroën DS3 készült

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Megjelenése óta két rali világbajnoki címet is begyűjtött, de a gyártó biztosan jobban örül annak, hogy kimondottan sokat vesznek belőle: 2 év alatt 200 000 DS3-at gyártottak.


November 14-én szerdán legördült a Citroën Poissyban található gyárának szerelősoráról a 200 000. DS3 szupermini. Két és fél év alatt ez nem is rossz eredmény, különösen annak figyelembe vételével, hogy az alapjait adó (C3) modellnél jóval drágábban kínált, extra megjelenésű és felszereltségű autóról van szó. Ráadásul jelentős növekedés várható még a modellel kapcsolatban, hiszen a jelentős felvevőképességű Brazíliában és Kínában még csak idén vezették be a piacra, és a Párizsban bemutatott kabrió is dobhat még a keresleten.
Hirdetés
A típus nálunk is népszerű, a Racing, Loeb Edition, és az Ultra Prestige verziókat mi is szerettük, és remélhetőleg a villanyos hajtású DS3 Electrum is eljut hozzánk valamikor. A kínálatot legközelebb gazdagító vászontetős változat jövő év elején kerül piacra.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?