Egyedülálló szolgáltatással segít az Autónavigátor a vásárlásban

Minden információ egy helyen az autótípusokról

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Nem tudja, melyik autónak mik az előnyei és gyenge pontjai, melyik a legjobb motorja, mire kell vigyázni vásárláskor? Mi segítünk!

Megtetszik Önnek egy autó, szívesen megvenné, de nem ismeri? Keressen rá az Autónavigátoron, és a Vételi tanácsadóval segítünk valós képet alkotni az adott típusról! Összefoglaljuk a típus legfontosabb előnyeit és kevésbé jó tulajdonságait, áttekintjük a kínálatot, elolvashatja saját tesztjeinket, áttekintheti a hazai sajtóban megjelent írásokat, megtudhatja a modellek töréstesztjeinek eredményét, gyári képeket nézegethet, és nem marad titokban a típus múltja sem, mert a modelltörténetből kiderülnek a fontosabb események, az új motorok, a korszerűsítések időpontjai. Folyamatosan frissítjük az adatbázist, az Alfa Romeo Giuliettától az új Suzuki Swiftig. Mivel autót nem csak férfiak vásárolnak, mi gondoltunk a hölgyekre, és a kocsikat női szempontból ugyancsak megvizsgáltuk, hiszen valljuk be, a nemek közti különbség az autók, pontosabban az autóválasztás terén is érvényesül. És a legfontosabb! Több mint 34 300 használói vélemény alapján Ön a leghitelesebb tartós teszteket találja az Autónavigátor oldalain, amelyekben a tulajdonosok, a használók osztják meg tapasztalataikat, és derítenek fényt a különféle típusok előnyeire, hátrányaira.
Szolgáltatásunkat kompletté teszi, hogy a Használtautó.hu kínálatában az eladásra meghirdetett autókat darabszám, motorizáltság és felszereltség alapján százalékosan lehet áttekinteni, és a konkrét példányok gyakorlatilag egy kattintással megnézhetők.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?