Egymilliót kérnek ezért a Trabantért, nem is ez a különlegessége

Egymillió forintért szinte gyanúsan olcsó ez a Trabant

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Nem akármilyen Trabant került fel a Használtautóra, a már oldtimer korú modell szerény futású, igazi megőrzött példány, ráadásul a kuplung nélkül váltható Hycomat.

A KGST érában alighanem a Trabant volt a kínálat - egyik - legalja, persze erős versenyben a Zaporocseccel. Utóbbi gyakorlatilag el is tűnt a történelem süllyesztőjében, legalábbis hazánkban, a Trabant viszont nálunk és Németországban is kultautóvá vált. Ez alapján pedig nem meglepő, hogy akár milliós összegeket, több ezer, a tízezerhez közeli eurós összegeket kérnek el egy-egy szebb példányért. Most pedig egy olyan tűnt fel a Használtautón, ami több szempontból is különleges, ehhez mérten pedig talán olcsón is adják. Kereken 1 millió forintot kérnek a nagyon jó állapotúnak írt, 1987-es, mindössze 7172 kilométert futott és Hycomat, azaz félautomata váltós 601-esért. Ha ez egy valóban csak ennyit futott példány, akkor ez az összeg a többi hirdetést végignézve bizony még kedvezőnek is mondható, hiszen jóval többet futott példányokért is kérnek jóval többet, igaz, a hirdetés nem szól arról, hogy például a korrózióval miként áll az egymilliós Hycomat.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?