Elárulták a hamarosan érkező új Renault nevét

Megvan az új Renault neve, egy kupétetős SUV kapja

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Hamarosan bemutatkozik egy teljesen új modell, ha minden igaz, akkor a Renault is rátévedt arra az útra, ami ma piacilag a legkapósabb, már el is árulták az új modell nevét.


Bővül a Renault modellkínálata, és mióta a lépcsőshátú Megane-t is GrandCoupénak hívják, tudjuk, hogy a divat felé hajlanak a franciák is. Most újabb kupétetős modell érkezik, ám ez most a még divatosabb SUV szegmensben versenyez majd. Az új modellt már le is fotózták korábban, amiből már nagyjából sejthető a kinézet. A nevét pedig most elárulták, Arkana, ami a latinul titkot jelentő arcanum szóból ered.
Hirdetés

Az Arkana már nem lesz túl sokáig titkos, hamarosan bemutatkozik, méghozzá Moszkvában. Ezzel nagyjából be is tippelhető, melyik lesz az egyik fontos piac számára. Az új Renault ugyanakkor nem lesz túl nagy, a Captur (Oroszországban Kaptur) alapjaira épül, legalábbis ha hihetünk a híreknek. A kémfotókon ugyanis egy csöppet nagyobbnak tűnik, leginkább a Kadjarból tudnánk elképzelni egy ilyen modellt, annál már a méretek is tisztességes autót eredményezhetnek.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?