Elhagytuk a nappalit, megmutatjuk, mivel járunk épp!

A fotelből lehetetlen tesztelni, ezért elhagytuk a lakást, de csak a tesztautókig

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Bezárva szerencsére még nem vagyunk, mi is tesztelünk, forognak az autók nálunk, most pedig meg is mutatjuk, miket próbálunk éppen.

Meghosszabbították a kijárási korlátozást, ezért még mi is az otthon biztonságából szolgáltatjuk nektek a tartalmat. A kijárás szerencsére még nem tiltott és néha ajánlott is egészségügyi sétát tenni, egyénileg futni, kicsit levegőzni. Miután a tesztautókiadás sem állt meg, mi is kimozdulunk időnként messzebbre is, épp ezért is gondoltuk, hogy ha már videós anyaggá változott podcast sorozatunk, próbaképp inkább autóban ülve vesszük azt fel, de alább persze kép nélkül, csupán a hang is visszahallgatható, a podcast szokás szerint letölthető.
Hirdetés
Mátyás és András tesztautókba pattantak. Főszerkesztőnk a legfrissebb Hyundai Ioniq villanyautó jó tulajdonságit fejti ki nektek a videóban, András pedig a frissen átvett Ford Ranger Wildrtakkel ismerkedik, mely lélekben már az új Raptor, hiszen hajtásláncuk megegyezik. Nálam az Opel egyik friss modellje járt a húsvéti időszakban, a háromhengeres Astra egy elég csinos és főként drága kivitelben. Hogy milyen volt a szentgotthárdi, még GM motorral szerelt kompakt? Szót ejtek róla a videóban, de a hamarosan érkező tesztben is olvashattok róla részletesen.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?