Ennyiért rendelhetsz itthon Mercedes-AMG GLE SUV-okat!

Beárazták itthon a frissített GLE legsportosabb modelljeit

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Már AMG változatban is megvásárolhatók a friss Mercedes-Benz GLE modellek. Mutatjuk az árakat!

Néhány hete megkezdődött a megújult Mercedes-Benz GLE modellek értékesítése, ám most már az AMG verziók is elérhetők. A sportosabb kínálat belépő tagja a GLE 53 4MATIC+ modell, amelynek alapára 43 265 170 forint, míg ugyanennek a kupésított változata már 41,9 millió forinttól hazavihető. A csúcsmodell pedig a GLE 63 S 4MATIC+ Coupé, amely 66 216 000 forinttól vihető haza.
Hirdetés
Az AMG modellek alapfelszereltsége jelentősen kibővült a korábbi verziókhoz képest. A GLE 53 4MATIC+ SUV esetében magában foglalja a panoráma tolótetőt, a fűthető első üléseket, az adaptív távfény asszisztenst és az okostelefon-integrációt. Továbbá széria a kapcsolható AMG Performance kipufogórendszer, a Burmester térhangzású hangrendszer, a memória csomag, a 360-fokos parkoló csomag, a kulcsnélküli indítás csomag és a holttérfigyelő asszisztens. A GLE 53 4MATIC+ Coupé esetében még gazdagabb az alapfelszereltség: az első ülések klimatizálása, az MBUX virtuális valóság funkciója, valamint a MULTIBEAM LED fényszórók is alapáron járnak a típushoz. Ugyanez érvényes a GLE 63 S 4MATIC+ SUV esetében is, viszont GLE 63 S 4MATIC+ Coupéban széria az AIR BALANCE csomag, a multikontúr első ülések és a HUD is. Emellett az MBUX belső asszisztens, a temperált pohártartó és az AMG-specifikus animációval ellátott logó-kivetítés ugyancsak alapfelszereltség. Az 53-as verziók megújult első lökhárítója még élesebb légbeömlőkkel és repülőgép szárnyra emlékeztető kialakítással rendelkezik, ami látványban közelebb hozza a nyolchengeres modellekhez. A hátsó rész meghatározó újdonsága pedig az átalakított, LED-es lámpa. A színválasztékot két új árnyalat bővíti: a MANUFAKTUR alpin-szürke és a Sodalit-kék metálfényezés.
Hirdetés

Mercedes-AMG GLE árai (Ft)
GLE 53 4MATIC+ SUV 43 265 170
GLE 53 4MATIC+ Coupé 41 907 000
GLE 63 S 4MATIC+ SUV 62 008 000
GLE 63 S 4MATIC+ Coupé 66 216 000
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?