Ennyit kérnek az új Honda HR-V-ért

Tippelj, mennyibe kerül az új Honda HR-V!

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A HR-V-ben most először debütál a Honda e:HEV hibrid hajtáslánca, amely WLTP-ciklus szerint 122 g/km szén-dioxid kibocsátást, illetve 5,4 liter/100 km fogyasztást ígér.

Vágjunk a közepébe mindjárt az elején. A Honda új szabadidő-autója 9 999 000 Ft-ról indul, természetesen a hibrid e:HEV hajtáslánccal. Hiszen a márka követi a megkezdett utat az elektromobilitás felé, így fontosabb európai modelljei 2022-ben már képesek lesznek elektromos üzemmódban is haladni. Háromféle felszereltségi szinttel kezdődik a HR-V forgalmazása, az éppen 10 millió forint alatti alapváltozat Elegance néven fut. Ebben megtalálhatók többek között a LED fényszórók, fűthető első ülések, 18 colos könnyűfém keréktárcsák és az okostelefon-csatlakozási lehetőség. A középső szint az Advance, amely 10 999 000 Ft-tól elérhető. Ebbe már érintés nélkül nyitható, elektromos csomagtérajtó (valamint a hozzá kapcsolódó, „elsétálást követő ajtózárás” funkció,) fűthető kormánykerék, továbbá szintetikus bőrből és szövetből készült kárpitozás is jutott. A legmagasabb szint pedig az Advance Style 11 899 000 Ft-tól. Ehhez prémium hangrendszer, kétszínű karosszéria-fényezés, továbbá az utastér narancssárga dekorelemei is járnak.
Hirdetés
Ahogy az összes új Hondában, a HR-V-ben is megtalálható a Honda SENSING csomag, amely a legkorszerűbb, menetbiztonsági eszközöket tartalmazza. Ezenkívül az új HR-V-ben már lejtmenet-szabályozó is segíti a sofőrt. Az új HR-V-re 2021. szeptember 8-tól kezdve vesznek fel megrendeléseket, az első példányok 2022 első negyedévében érkeznek a hazai márkakereskedésekbe.
Hirdetés

Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2021.09.18. at 17:28
    Permalink

    Ezek szerint sem automata sebességváltó, sem összkerékhajtás nem lesz?! Ja, és csak egyetlen motorváltozattal lesz kapható?! Attól tartok, hogy a cikk csak egy sanda reklám, és eltekint a drágább kivitelű modellek emlitésétől…

Vélemény, hozzászólás?