Európa nyugati fele ráharapott a legkisebb Opelre

A legolcsóbb Opelt látatlanul is tömegesen rendelik

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Friss hír, hogy az idén bemutatkozott Opel KARL, a márka legkisebb és legolcsóbb modellje csak jövőre jön Közép-Európába, nyugaton sláger.

Tavaly decemberben még úgy tudtuk, hogy idén érkezik a legkisebb és egyben legolcsóbb Opel, ami már akkor látható volt, majd a Genfi Autószalonon ünnepelte világpremierjét, ám most számunkra, közép-európaiak számára egy kicsikét módosult a forgatókönyv. Nyugat-európai sikere miatt mi csak jövőre kapjuk meg Karcsikát.
Hirdetés

A gyári közlemény szerint az Opel rüsselsheimi központja a jövő évre halasztja az új Opel KARL bevezetését Közép-Európában, így Magyarországon is. A KARL hivatalosan a nyár vége felé mutatkozik be a nagy nyugat-európai piacokon, ahol már a kereskedelmi értékesítés megkezdése előtt közel 20 000 megrendelés érkezett a miniautóra. A döntés a közép-európai bevezetés halasztásáról azért született, hogy a KARL gyártásának megkezdése után, a felfutás időszakában az Opel ezeket az igényeket ki tudja elégíteni.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?