Exkluzív különkiadást készített a BMW M részlege

Ilyen M-es BMW-je csak 30 embernek lesz

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Különkiadást készített a BMW, az M részleg gyümölcsei most nem pont nekünk szólnak, de ha tetszik az összeállítás, akár össze is rakható, ugyanakkor konkrétan ilyenje csak 30 szerencsésnek lehet.


A BMW M részlege újabb különkiadást készített, ám most nem pont Európának, sőt, az M3/M4 M Heat Edition éppenséggel Japánnak készült. A különkiadás lényege, hogy mindent megkapnak a modellek, ami elérhető jelenleg a kupéhoz és a szedánhoz, így nem is az alap M3/M4-ből indulnak ki, hanem egyből a Competiton csomagos kivitelekből. Így már egyből 450 lóerős teljesítménnyel érkeznek, de most a külsőségek az igazi nyalánkságok a bajor sportgépeken.

Hirdetés

A Competition csomag csillagmintás felnijeit selyemfényű feketében kapják, ezek rendkívül jól passzolnak az Individual részleg Tanzanite Blue Metallic fényezéséhez. A külsőt az összes M Performance kiegészítővel is feldobják, így karbon borításúak a tükrök és a diffúzor, valamint az első lökhárító beömlőinek alsó íve. Odabent Alcantara borítású kormány várja a szerencséseket és kis M Heat Edition plakettek, sorozatszámmal ellátva. 30 darab készül csupán belőlük, 15 M3, és 15 M4. A kiegészítők, a fényezés mind megtalálható külön is a BMW kínálatában, így akinek pont ez az összeállítás tetszik meg, az összeállíthatja magának, csak M Heat Edition plakettet nem tud venni.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?