Ez a 7-es BMW legújabb oldala

Kiszivárgott képen az új 7-es BMW, most éppen oldalnézetből

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Az év elején kiszivárgott képek után itt a legújabb, amin oldalról látható a BMW legnagyobb szedánjának következő generációja.


A BMW még idén bemutatja legújabb zászlóshajóját, a 7-es sorozat G11 kódú hatodik generációját. Januárban jelent meg róla több, nem túl jó minőségű, telefonos kép. Áprilisban a gyár hivatalos képeken is prezentálta új büszkeségét, de azon a képsorozaton még az álcázott autó szerepelt. Most meg egy szintén nem a legjobb fotón, de végre láthatjuk teljes oldalnézetből is.
Hirdetés
Ott a méretes, króm hokiütő, ami azt sejteti, hogy az elegánsabb kivitelét láthatjuk. Az új generáció az új motorokon és váltókon kívül azzal is jobb lehet, hogy jó egy mázsát lefaragnak a tömegéből, ezzel jobb vezethetőséget és hatékonyabb üzemet ígér. A G11-ben már érintőképernyős lesz az iDrive rendszer, a többi új részletről meg jó eséllyel már az őszi Frankfurti Autószalonon tartandó hivatalos bemutató előtt be tudunk majd számolni.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?