Ezer forintokért is kapunk autót a Használtautó.hu kínálatából

Vagyonok költése nélkül is vehetünk karácsonyi ajándékot a Használtautóról

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Új menüponttal bővült a Használtautó.hu, kellemes perceket szerezhetünk - nem csak magunknak -, ha a játékautók között válogatunk.

Ismerős felület, szokatlanul alacsony árak Ismerős felület, szokatlanul alacsony árak
Autó a karácsonyfa alá - legtöbbünknek ez még akkor is álom, ha nem is az újak közül áhítunk valamit, hanem a Használtautó.hu kínálatát nézzük. Igaz, utóbbi oldalon is találhatunk új autókat, legtöbben mégsem ezért nézegetjük nap, mint nap, kvázi függőként. Sokkalta inkább az az érdekes, hogy milyen portékák akadnak használtan. Ugyanakkor fontos megemlíteni, hogy azért a valóban új, szalonban lévő autók is tudnak döbbenetesen komoly árelőnyöket mutatni az újakhoz képest, akár nullkilométeresen, keveset futott bemutatóautóként pedig aztán pláne. De ha a Használtautó.hu kínálatának legolcsóbb négykerekűit keressük, akkor nem a szalonauto.hu[/url] címet kell böngészőnkbe írjuk, hanem a legtöbbet használt hasznaltauto.hu[/url]-t, ott pedig az Egyéb menüpontra kell kattintsunk a felső sávban (ezt egy kerékpár piktogramja jelzi, ugyanis akár elektromos vagy hagyományos kerékpárokat, de még motorosszánokat is találhatunk benne). Most, karácsony előtt viszont az itt megjelenő játékautók az igazán érdekesek. Döbbenetes árakkal találkozhatunk, a harmincas éveinek derekán járó családapaként az első felismerés, hogy a játékautók árai az elmúlt 20 évben messze nem nőttek annyival, mint a valódiaké. Míg 2 millió forint alatt már elvétve találni új valódi autót, játékból 1090 forintért már akár 1:43 Bburago kisautót kaphatunk. Fémből, négy kerékkel, élethű másolatként.

Akár Mini, Porsche vagy Lamborghini is megkapható alig több mint ezer forintért.

Távirányítós autót már 3490 forintért kaphatunk, igaz, ennyiért természetesen nem valódi autó hű mását, hanem egy fantáziamodellt. Ami amúgy kísértetiesen hasonlít a kispályásnak aligha nevezhető Porsche Cayenne-re. Rögtön el is érkeztünk oda, hogy alapvetően milyen játékautókkal találkozhatunk: a valódiak élethű (és persze a gyártó számára engedélyköteles) másolataival, fantáziamodellekkel, mesebeli autókkal (például Villám McQueen), valamint LEGO-autókkal.
Persze nem csak utóbbiak lehetnek összeszerelhetőek, a többiből is létezik építőkészlet, meg persze mind lehet távirányítható. Így aztán elmondható, a játékautók között is bőven akadhat olyan, ami a felnőttek számára is komoly élményt ad, a legdrágább távirányítós autók jellemzően ilyenek. És utóbbiak is egyre olcsóbbak, az elmúlt évtizedekben - minden mással szemben - nemigen nőtt az áruk, az elektronikák ára ugyanis jelentősen csökkent.
Hirdetés
Részletes leírással, meglepően kedvező árakon vásárolhatunk autókat a Használtautóról Részletes leírással, meglepően kedvező árakon vásárolhatunk autókat a Használtautóról

Az persze aligha újdonság, hogy a Használtautó.hu a felnőttek számára kínál játékokat, hiszen a legtöbb férfi épp ezért nézi. Azáltal viszont, hogy már a legkisebb gyerekeknek is vannak ajánlatok, elmondható, hogy a család összes tagjának autóigényét ki tudja elégíteni. Lehet variálni, hogy a gyermek kapja meg apa/anya autójának kicsinyített másolatát, vagy először csak a gyermek kap egy bizonyos játékautót, aztán a szülők egy igazit is beszereznek belőle. Ahogyan az a Használtautó.hu összes weboldalán megszokott, ez egy piactér, ahová kereskedők és magánszemélyek is feltölthetik ajánlataikat. Nem csak vásárolni lehet tehát, hanem eladni is, továbbá olyan ritkaságokra lelni, mint például Ikarus makett gyűjtemény. A legtöbb ajánlat persze „kereskedői”, aki a Használtautóról rendel játékautót, azt egyelőre az országszerte több üzlettel is rendelkező Játéksziget.hu szolgálja ki. Akár házhoz-szállítással, akár valamelyik üzletében átvétel lehetőségével. Utóbbi mindenképp ingyenes, az előbbi két lehetőség pedig 15 ezer forintos vásárlás felett az, alatta 990, illetve 790 forintba kerül. Nyilvánvaló, hogy a legtöbb esetben még utóbbiakkal együtt is olcsóbban jövünk ki az internetes - játékautó - vásárlással, mintha magunk mennénk el az üzletbe. Megspórolható a karácsonyi tülekedés és az is kizárható, hogy üres kézzel távozzunk a boltból.
Nem csak új és kereskedői ajánlatok, igazi ritkaságok is megbújnak a hirdetések között Nem csak új és kereskedői ajánlatok, igazi ritkaságok is megbújnak a hirdetések között
Vigyázat, aki - akár a személyes átvétel kapcsán - beszabadul a sok játékautó közé, könnyedén találhat olyat, amit úgy érez, muszáj lenne még megvenni. És itt nem is elsősorban egy valóban komoly játéknak tűnő, akár Ford F-150 pickup Carrera távirányítós autóra gondolok, ami nyilván jó móka, de több tízezer forint, hanem mondjuk a Magyar Gyermekmentő Alapítvány engedélyével készített Ford Focus mentőorvosi autóra, ami 1500 forint alatt van, a valósnak megfelelő festéssel és persze fényhíddal. Továbbá azzal az üzenettel, hogy ez az alapítvány az elmúlt 11 évben 18 ezer gyermeket mentett meg, 14 ezer szülőt oktatott (ingyenesen) a kisgyermekekkel kapcsolatos elsősegélynyújtásra. Tudom, messzire kanyarodtam sokunk kedvenc időtöltésétől, a Használtautó.hu nézegetésétől a gyerekjátékokon keresztül, de a karácsonyi őrületben sem árt tudni: a legfontosabb az egészség, ajándékból pedig a legszerényebb is lehet a leginkább nagyszerű. Tényleg kerülhet szerény összegből is autó a karácsonyfa alá.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

 • 2017.10.27. at 23:22
  Permalink

  Barom az anyád aki így nevelt és ilyen szavakat használj !!
  Ha legalább IQ 1 -ed lenne akkor tudnád a kommentekre reagáltam azaz arról van szó hogy e országban minden drágább és talán Te vezetted be a 27 % adót és minden mást ?? Igaz itt még ha 0 Áfa lenne akkor is.
  mint például a tej és más árúknál ahol a z adó lement az ára pedig 50 % drágább lett !! Benzonben is mivel
  a piaci ár lement azért emelték az árat most a piacon a nyerolaj drágult azért lassan 400 Ft lessz..
  Remélem emberi modorban tudsz ezekre válaszolni ??

 • 2017.10.27. at 23:22
  Permalink

  Hogy mik vannak! Inkább a hirdetési tarifákat csökkentenék mert a mobile.de oldalon jóval olcsóbb hirdetni! Ott 10db egyidejű hirdetés 85 napra 20 euró, itt meg ugyanez 90 napra 45.000Ft

Vélemény, hozzászólás?