Ezzel leszel valódi gengszter

Eladó egy Hummer H1, Tupac Shakur egykori autója

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A Hummer H1 önmagában is gengszterautó, egy valódi romboló, tank a mindennapi forgalomban. Még Schwarzeneggernek is volt egy, ezt viszont egy valódi gengszter, Tupac vásárolta újonnan


A Hummer H1 katonai gépjárműnek készült, ám a General Motors bepróbálkozott az utcai verziójával is a '90-es években, ami bejött. A H1 persze csak külsőleg tükrözi a még ma is szolgálatban álló Humvee-ket, felépítését és technikáját tekintve inkább teherautó, mint valódi terepjáró. Kinézete viszont minden idők talán legtekintélyesebb SUV-jának címéhez segítette hozzá, éppen ezért leginkább gengszterek és igencsak tehetősek vásárolták. Mint például a tragikus sorsú rapper, Tupac Shakur, aki 1996-ban vásárolta ezt a példányt.
Hirdetés

Persze mindent, amit lehetett összeválogatott hozzá. Kezdve a külsővel, a legdurvább gallytörő rács került az orrára, a tetejére pedig reflektorok, amik minden irányba világítanak, valamint egy három kürtös hangjelző szett is. Az off-road gumikat nyomásszabályzó-rendszerrel látták el, bent 12 hangszórós Clarion hifi tolja a zenét, de van Sony fedélzeti GPS, a védelemről pedig biztonsági üvegek gondoskonak. Tupac Hummerének orrában a General Motors gyári 6,5 literes V8-as turbódízele dolgozik, a hatalmas terepjárót pedig most másodjára fogják elárverezni az elmúlt egy évben. Tavaly már kalapács alá került, le is ütötték, de a vevő nem fizette ki érte a több mint 105 millió forintot, az aukciósház véleménye szerint most jóval kevesebbért fogják leütni, de így is közel 30 millióra számítanak.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?