Februárban érkezik a VW Caddy ötödik generációja

Megmutatták az új Volkswagen Caddy skicceit

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Megmutatott két vázlatrajzot a Volkswagen a hamarosan debütáló új Caddyről. A gyáriak nagy újdonságokat ígérnek, bár ez a skicceken még nem látható.

Saját bevallásuk szerint egyetlen csavart sem hagytak érintetlenül a Volkswagen Caddy tervezői, ám ez a képeket nézegetve erős túlzásnak tűnik. Persze, ne ítéljünk csupán a skiccek alapján. Habár az autó arca ismerős és nagyon hasonlít a leköszönő modellre, az újdonság széltében és hosszában is megnőtt. Ebből következően az utastér mérete is gyarapodik. Szintén gyári ígéret, hogy a személyszállító változat panorámateteje a kategória legnagyobbja lesz.
Hirdetés
Ami még érdekes a skicceken, az a motorháztető domborítása, amely némileg dinamikusabb összhatást eredményez az elődhöz képest. Az oldalnézeti képen pedig jól látszik a magasra nyúló hátsó lámpatest, ami valóban jelentős eltérés a leköszönő típushoz képest. Az autó az MQB platformra épül, így a legújabb benzin és dízelmotorok hajtják majd 48 voltos hibrid rendszerrel felvértezve. Emellett természetesen a márka legújabb infotainment rendszerét is megkapja a február végén hivatalosan is bemutatkozó Caddy.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?