Félrement üzenet: más autóját rongálta meg a megcsalt exbarátnő

A károsultnak fogalma sincs, hogy kinek címezték szétvert és összefirkált autóján az üzenetet

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Eltéveszthette a házszámot egy Mike nevű férfi volt barátnője, mikor összevert egy Mitsubishit, majd festékszóróval ráírta sérelmeit. Az autó valódi tulaja egy nő, akinek fogalma sincs róla, hogy kinek szólhat a vandalizmus formájában megtestesülő üzenet.

Washingtonban történt az éj leple alatt, hogy egy bizonyos Mike volt barátnője megpróbálta megbosszulni egykori szerelme hűtlenségét. Leverte az utcán parkoló bordó Mitsubishi ASX tükreit, betörte az első és a hátsó szélvédőt is, majd fekete festékszóróval több irányból is ráírta az autóra, hogy "Mike egy csaló". Akcióját akkor senki sem vette észre, mégsem járt sikerrel: Mike következő reggel is érintetlenül találta az autóját.
Hirdetés
A megrongált ASX - avagy az Egyesült Államokban Outlander Sport - ugyanis egy környékbeli nő tulajdona, akinek fogalma sincs arról, hogy ki lehet az autóján emlegetett férfi. A rendőrség ismeretlen tettes ellen nyomoz, a történtek fényében pedig a károsult nő biztosítója is beszáll a kárrendezésbe. Ez persze valószínűleg sovány vigasz, tekintve, hogy mások szerelmi élete miatt kell helyreállítani az autót. Az NBC Washington riportjában jól látszik, hogy mekkora a kár, bizonyára senki sem lenne a tulaj helyében.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?