Ferrari FXX K – ajándék az asszonynak

A Google munkatársa a Ferrari FXX K-t tartotta tökéletes születésnapi ajándéknak

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Benjamin Sloss, a Google munkatársa híres szuperautó- és motorsport-szeretetéről. Már több drága játékszer is tulajdonában van, kapott egyet felesége is.

Benjamin Sloss olyan szuperautókat birtokol, mint például a Ferrari 599 XX, a LaFerrari vagy egy McLaren P1. Nem véletlen, hogy úgy gondolta, egy vadiúj Ferrari FXX K-val fogja megajándékozni feleségét.
A Google-nál dolgozó Sloss, Olaszországba, Fioranóba invitálta feleségét, Christinet, hogy szülinapi ünneplése részeként, vezessen néhány kört Ferrari 599 XX gépével. Amikor azonban kiérkeztek a pályára, az 599 XX helyett egy fényesen csillogó, vadiúj, sárga FXX K várta őt. Az XX Ferrarikról tudni kell, hogy ezeket az autókat csak a gyár által kiválasztott pilóták vezethetik, akik visszajelzéseikkel segítenek a Ferrari mérnökeinek a fejlesztésekben. Az FXX K-ból összesen 32 db készült, és 6,3 literes V12-esével 1050 lóerőt ad le. Idén nálunk is látható volt a típus a Hungaroringen, így mi is találkozhattunk néhánnyal.
Hirdetés
Benjamin Sloss egyébként nem szerényebb autók tulaja, mint egy utcára is legális Ferrari LaFerrari, egy 458 Speciale, egy McLaren 12C Spider Volcano Red színben, egy Ford Raptor és egy McLaren P1.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?