Fotókon Oroszország legújabb, legkülönlegesebb autószalonja

Moszkvában nyitotta legkomolyabb európai szalonját a Lexus

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Tokió és Dubaj után Moszkvában is ügyfél-élményközpontot nyitott a Lexus; a Lexus Dome különleges szolgáltatásokkal várja a látogatókat.


Európa második legmagasabb épületében, a 85 emeletes, 354 méteres OKO felhőkarcolóban kapott helyet a kontinens első Lexus élményközpontja, Oroszország fővárosában, Moszkvában.
A Lexus Dome olyan multifunkciós tér, amelyben az érdeklődők a japán luxusmárka minden értékével megismerkedhetnek, a nyilvánvalótól a részletekben megbúvókig. Az autószalonra legkevésbé sem emlékeztető különleges kiállítótérben a város felett, távol az utca zajától a Lexus oroszországi bevezetésekor ültetett, 15 éves (azaz még nem túl nagy) fák között sétálhatunk, kényelmes fotelekben nyújtózva gyönyörködhetünk a kilátásban vagy a japán és európai belsőépítészeti elvek érdekfeszítő fúziója nyomán létrehozott terekben.
Hirdetés
Ezeket a tereket, ahogy a Lexus modelljeinek fedélzetén, itt is zónákra osztották, és ezek a zónák a márka más és más aspektusával ismertetik meg az embert. Illatok, árnyalatok, egzotikus anyagok teremtenek markáns, mégsem tolakodó hangulatot, miközben maradéktalanul érvényesül az Omotenashi elve, azaz az ügyfelek igényeit és kívánságait kimondatlanul is igyekeznek teljesíteni a vendéglátók.

A Lexus technológiai vívmányai, forradalmi dizájnelemei egy átfogó tárlat részeiként összegzik a márka értékeit; az ultramodern motorok működését részletesen bemutató, interaktív tárlatokat végtelen békét árasztó bambuszliget ellenpontozza, a Mark Levinson audiorendszerek képességeivel pedig egy hamisítatlan high-end zenehallgató szobában ismerkedhetünk.
A Lexus Dome azok számára is izgalmas, akiknek nem kell bemutatni a márkát: a Lexus kiemelkedő képességekkel rendelkező kézműves mestereiről elnevezett Takumi Café baráti és üzleti találkozókra egyaránt ideális helyszín, de az arra alkalmas termekben színvonalas koncerteket és egyéb kulturális programokat is szerveznek.
A lényeg azonban mégis a Lexus és annak termékei: jelenleg az LC 500 egy példánya, a jelenlegi paletta csúcsmodellje képviseli a kínálatot. A moszkvai Lexus Dome keddtől vasárnapig, dél és este 10 óra között várja a látogatókat, nyilván elsősorban a fizetőképes vevőket.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?